Ρεφλεξολογία

 
 
 
 
 
 

Ρεφλεξολόγος Μαρκοπούλου Πολυξένη

 
 
Η Πολυξένη Μαρκοπούλου, Ρεφλεξολόγος και Εναλλακτική Θεραπεύτρια με έδρα τα Γρεβενά, είναι σε θέση να παρέχει υψηλού επιπέδου υπηρεσίες Ρεφλεξολογίας, με βάση τα διεθνή πρότυπα.
 
 
 
 
 
 
 
Η Ρεφλεξολογία είναι μια μέθοδος Συμπληρωματικής Θεραπείας, η οποία μέσω ειδικών πιέσεων σε αντανακλαστικές περιοχές (πέλματα, παλάμες, αυτιά), φέρνει το σώμα μας σε ισορροπία (ομοιόσταση).
Πρόκειται για μια φυσική, αφάρμακο αγωγή, η οποία αποσκοπεί στην ενεργοποίηση των αυτοθεραπευτικών δυνάμεων του οργανισμού.

Γνωρίζοντας σημαντική εξέλιξη μέσα στον 20ο και τον 21ο αιώνα, η Ρεφλεξολογία έχει αποδεδειγμένα ευεργετική επίδραση στον οργανισμό μας, ιδίως σε ένα σύγχρονο τρόπο ζωής που χαρακτηρίζεται από στρες, πίεση και ψυχοσωματικά προβλήματα.
 
 
 
 
 
 
 
 

Ρεφλεξολόγος Μαρκοπούλου Πολυξένη

 
Σύμφωνα με έγκυρες μελέτες, η Ρεφλεξολογία συμβάλει στη μείωση της πίεσης των νεύρων και των αγγείων, τη χαλάρωση του σώματος, τη βελτίωση του μεταβολισμού και του κυκλοφοριακού, την αύξηση της ενέργειας, την ανακούφιση από τον πόνο, τον καθαρισμό του ουροποιητικού συστήματος & την αφαίρεση τοξινών. Ακόμη, ανακουφίζει από τους πόνους της εγκυμοσύνης και συμβάλλει στην επαναφορά του οργανισμού μετά τη γέννα.