Εναλλακτικές Θεραπείες

 
 
 
 
 
 
 
 

Ρεφλεξολόγος Μαρκοπούλου Πολυξένη

 
 
 
 
 
Οι Εναλλακτικές Θεραπείες χρησιμοποιούνται συχνά ως συμπλήρωμα των παραδοσιακών, συμβατικών θεραπειών, κερδίζοντας με την πάροδο των χρόνων ολοένα και μεγαλύτερο έδαφος. H εντυπωσιακή διάδοσή τους, αποδίδεται στο γεγονός ότι οι περιπτώσεις στις οποίες εκδηλώνουν παρενέργειες είναι ελάχιστες ή και μηδαμινές.

Κάποιες Εναλλακτικές Θεραπείες, όπως η θεραπεία με βότανα, έχουν τις ρίζες τους στην αρχαιότητα, ενώ άλλες προκύπτουν μέσα από σύγχρονες επιστημονικές έρευνες και τεχνολογικές εφαρμογές.

Η Πολυξένη Μαρκοπούλου, Ρεφλεξολόγος και Εναλλακτική Θεραπεύτρια με έδρα τα Γρεβενά, είναι σε θέση να παρέχει υψηλού επιπέδου υπηρεσίες όπως Χαλαρωτικό Μασάζ, Ινδικό Μασάζ (Κεφαλής), Ρεζουβάνς (Φυσικό Lifting), Αθλητικό Μασάζ, Λεμφικό Μασάζ, Μασάζ Επικονδυλίτιδας, Μασάζ Κυτταρίτιδας, Gua Sha Προσώπου & Σώματος, Hot Stones Massage, Θεραπεία με Μόξα και Thai Yoga Massage.
 
 
 
 
 
 
 
 
Χαλαρωτικό Μασάζ
 
Το Χαλαρωτικό Μασάζ είναι ένα μασάζ ήπιας μάλαξης που προσφέρει αναζωογόνηση και ευεξία στο σώμα μας, μειώνοντας το στρες.
Διαθέτει ζωτική επίδραση στον ανθρώπινο οργανισμό, καθώς απαλλάσσει από τους μυϊκούς πόνους. Έχει επίσης διαπιστωθεί ότι συμβάλλει στην αντιμετώπιση της αϋπνίας και της κατάθλιψης.
 
 
 
Μασάζ Κεφαλής
 
Θεραπεία Επικονδυλίτιδας
 
Αθλητικό Μασάζ
 
Θεραπεία με Μόξα
 
Gya Sha Προσώπου
 
 
 
 
 
Ρεζουβάνς
 
Το Ρεζουβάνς είναι μια μέθοδος φυσικού lifting, που προσφέρει ανανέωση και αναζωογόνηση.
Η βασική αρχή του, είναι ότι βλέπει τον ανθρώπινο οργανισμό σαν μια ένωση σώματος, συναισθήματος και νου, συσχετίζοντας άμεσα την ομορφιά με την υγεία.
Μια βασική θεραπεία αποτελείται από 6 έως 7 συνεδρίες, με 1 ή 2 επισκέψεις τη βδομάδα.
 
 
 
Λεμφικό Μασάζ
 
Μασάζ Κυτταρίτιδας
 
Thai Massage
 
Hot Stones Massage
 
Gya Sha Σώματος